Adress: Röbjörkeby 11, 685 92 Torsby

Mejl: This is a mailto link

Kansliet

Vår kanslist Eva Höglund finns på kansliet helgfria tisdagar och torsdagar kl. 7-16.
Eva ansvarar bl a för fakturering, medlemsregistrering, avstämningar av inbetalningar, ekonomi, posthantering, sociala medier mm. Lite av "spindeln i nätet" då hon har koll på det mesta som rör ridskolans administration.

Kanslist Eva Höglund

Telefontid tisdag och torsdag kl. 7-11. Övrig tid svarar vi i mån av tid, annars finns alltid vår röstbrevlåda där du kan lämna ett meddelande samt ditt namn och telefonnummer så ringer vi tillbaka så snart vi kan!

Swishnummer: 123 218 30 02

När du gör en inbetalning till oss - ange alltid ditt fakturanummer om du fått en faktura. Var annars noga och skriv vad betalningen avser samt ev. datum för privatlektion el. liknande + namnet på den person betalningen gäller.
Vid inbetalning av medlemsavgift/stödmedlemskap - ange ditt fullständiga personnummer och adress.

Frågor om lektionsverksamheten?

Vår instruktör Sara Bergström når du via vår mail: This is a mailto link eller tfn 0560-129 95

Frågor om tävlingsverksamheten?

Kontakta Elin Dahlström, 073-0894970

Vägbeskrivning:

Från Karlstad – E45 norrut, när ni kommer till Toriarondellen kör rakt fram, förbi skidtunneln och sväng höger Riksväg 239 – sväng sedan av mot "Ridskola".

Från Hagfors – kör Riksväg 239 mot Torsby – innan ni kommer ut på E 45, sväng vänster mot "Ridskola".

Karta till oss (kommer från Eniro.se)

(Kartan hämtad från www.eniro.se)

Verksamhetschef

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!