Stalljour våren 2020

13 JAN 2020 21:50
Nu börjar stalljouren för våra ridande medlemmar. Alla ridande medlemmar från 9 år (födda 2011 eller tidigare) har stalljour en gång per termin tillsammans med en ansvarig stallelev. Här finner du listan med datum, där du ser när du har stalljour.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 22:11

Stalljourslistan finns på hemsidan och sitter på ridskolans anslagstavla i varmdelen. Har du några fundering så är det bara att kontakta oss på tfn 0560-129 95 eller Maria Johansson 070-527 33 59.😊

OBS - Ifall du inte kan det datum du är uppskriven på, så ta kontakt med någon annan på listan och byt med den. Skriv sedan upp ditt namn på hans/hennes plats och hans/hennes på din plats. Det finns en lista i varmdelen på ridklubben.

Vi syns i stallet!🐴🌸⭐️😍

Stalleleven kommer att i god tid kontakta dig som ridande medlem. Hon visar dig under dagen vad som ska göras under din stalljoursdag.

Här finner du information om vad som ska göras under en stalljoursdag, och vilka personer som jobbar ihop med vilka.