Följ sidan "Egna nyheter 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter 2017

Här hittar du senaste nytt från oss på klubben!

Ta för vana att kolla ofta på hemsidan - det är här all ny info läggs ut så fort vi bara hinner!

skriva tangentbord

(2017-12-11 11:54)
Vi behöver fortfarande hjälp med extra bemanning till stalljouren under de kommande storhelgerna!

(2017-12-04 10:10)
Vårterminen 2018 kör vi igång med redan tisdag 2 januari och vi avslutar terminen torsdag 21 juni. Härligt va!!! Vi har också lite nyheter angående faktureringen så läs vidare.

(2017-12-07 13:38)
Det närmar sig jul, och då är ju ett presentkort från oss en toppenjulklapp till den hästintresserade!!! Varför inte på en privatlektion (eller flera), eller kanske du vill ge bort en hel terminsavgift?

(2017-04-11 12:44)
Du som vill boka vårt ridhus eller våra utebanor - kontakta då Eva på kansliet.

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!