NEWBODY - uthämtning och efterbeställning

2017-09-25 07:26
Efterbeställningen ligger öppen så det går bra att sälja mer!
  • Uppdaterad: 2017-10-12 07:49

Leverans/uthämtning

Ridskoleelevernas lådor kommer att stå uppe i teorisalen  De är märkta med namn och sorterade under vilken dag ni rider.
Ni som sålt och som inte rider lektion - era lådor står nere i cafeterian.

• I din låda/i någon av dina lådor finns en faktura på det antal paket du/ditt barn sålt.
  • Leverera ut paketen till dina kunder och ta upp betalning från dem.
  • Betala den faktura du fått av oss - via Swish eller till BG.

Efterbeställningar

När ni levererar ut era sålda varor så kan ni även höra om kunderna vill handla mer. Det går också bra att sälja till helt nya kunder såklart!
Jag har några kataloger kvar på kansliet ifall det är någon som behöver en ny. Katalogen är ett bra komplement att ta med till jobb/möten/kalas mm där ni kan visa upp den och berätta vad ni säljer och varför!

OBS! I webbshopen har kunderna fler varor att välja mellan än de som visas i katalogen!

Efterbeställningen ligger öppen 21/9 -- 23/10 på www.newbody.se och du använder samma inlogg som vid första ordern.

Ett sålt paket är bättre än inget paket! 😃Ingen kan göra allt - men ALLA kan göra något!

Varje paket kostar 150 kr och ridskolan får 37 kr per sålt paket!

Det är jag som ansvarar för/är kontaktperson för klubbens olika medlemsförsäljningar och har ni några frågor så hör ni av er till mig.
Det går bra att skicka på messengern (endera till ridskolans eller min privata), till ridskolans mejl This is a mailto link eller via sms till min mobil 070-696 37 50.

Lycka till med försäljningen!  // Mvh Eva på kansliet

Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!