Följ sidan "Egna nyheter 2018"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Egna nyheter 2018

Här hittar du senaste nytt från oss på klubben!

Ta för vana att kolla ofta på hemsidan - det är här all ny info läggs ut så fort vi bara hinner!

skriva tangentbord

(2018-07-09 22:25)
Tyvärr, på grund av för få anmälningar måste vi ställa in dressyrtävlingen på Torsby Ridklubb. Den skulle ha varit den 26 juli i lätt A, B och C för häst.

(2018-07-04 21:18)
Snart hoppas vi att det finns ett nytt och smidigt bokningssystem på plats. Då kan alla som vill boka ridhuset och utebanorna göra det online på vår hemsida.

(2018-07-02 21:54)
Torsby Ridklubb har även i år fått chansen att mot att vi sköter våra sysslor under Torsbykalaset få en slant till vår verksamhet. Det är kommunen som var så nöjd med hur vi skötte uppdraget förra året som frågat oss igen. Kan du hjälpa till?

(2018-07-02 12:35)
Nu kan vi äntligen ta emot e-post igen till ridklubben och vår telefonsvarare fungerar igen. Under sommaren (2-29 juli) när personalen och hästarna har semester kollar vi av dem då och då, fast inte lika ofta som i vanliga fall.

(2018-06-17 20:16)
Som medlem i Torsby Ridklubb ber vi dig anmäla dig till minst ett funktionärsuppdrag, gärna fler, för Torsby Ridklubb. Det finns många olika slags uppdrag att välja på. Låt oss alla hjälpas åt att göra klubbens ekonomi mer stabil

(2018-04-06 16:00)
Insamlingen av pant, både vanlig och "fulpant" fortgår året om! Nu våras det och då brukar det komma fram en del ur gömmorna. Kanske du t o m "ploggar"? Lämna in den pant du hittar!

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!

E-post: torsbyridklubb@telia.com