E-post och telefonsvarare igång igen

2018-07-02 12:35
Nu kan vi äntligen ta emot e-post igen till ridklubben och vår telefonsvarare fungerar igen. Under sommaren (2-29 juli) när personalen och hästarna har semester kollar vi av dem då och då, fast inte lika ofta som i vanliga fall.
  • Uppdaterad: 2018-07-02 12:47

Personalen och alla ridskolehästar har semester och kommer åter måndagen den 30 juli och redan onsdagen den 1 augusti startar lektionerna igen.

Vi önskar alla elever, medlemmar och alla andra också en skön sommar!

Vår e-post är This is a mailto link och vårt telefonnummer är 0560-129 95.

Vill du anmäla dig till ett funktionärsuppdrag så hör av dig till Karin Persson. Här finner du info om funktionärsuppdragen och om hennes kontaktuppgifter.

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!