Grönt Kort

2018-02-12 07:03
Du som vill ta Grönt Kort - se mer information här ↓
  • Uppdaterad: 2018-02-12 08:32

Då vi för tillfället tyvärr inte har någon egen Grönt Kort-utbildare i föreningen så rekommenderar vi dig som vill ta detta att kika på Värmlands Ridsportförbunds hemsida där de föreningar som håller kurser annonserar.

Grönt Kort-kurser i distriktet

Vi hoppas kunna finna en lösning så småningom för att kunna hålla egna kurser i närområdet, men vi har svårt att få till något nu innan tävlingssäsongen drar igång på allvar.

Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!