Hjälp arrangera en tävling

2018-05-01 19:25
Hej! Torsby Ridklubb behöver hjälp att planera och arrangera en dressyrtävling.
  • Uppdaterad: 2018-05-01 19:25

Tävlingen är i juli men planerandet behöver ske nu direkt och vi söker därför intresserade som vill vara med! Några personer som tycker det skulle vara roligt och vill göra en insats för klubben. Typ en tävlingskommitté för denna tävling.

Hör av dig till någon av oss i styrelsen, så berättar vi mer. Ring eller sms:a Karin Persson tfn 073-846 20 57 eller Annette Lauritzen 070-389 60 04.

PS. För att våra tävlingsryttare ska kunna tävla för Torsby Ridklubb nästa säsong måste klubben anordna en tävling denna säsong, och det hoppas vi att ni vill hjälpa klubben att göra.

Hör av dig. All hjälp tas tacksamt emot!

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!