Luciashow 15/12 och luciatåg 16/12

03 DEC 2018 12:19
Snart är det dags för traditionella luciashowen, du kommer väl och kollar? Eller så kanske du vill vara med och uppträda? Alltid lika roligt med lucia! I år blir det "dubbel lucia" kan man säga. Luciatåg på Torsby också. Vill du va med? Välkommen!
  • Uppdaterad: 03 DEC 2018 12:19

Det är övning inför luciatåget och luciashowen nu på söndag den 9 december kl. 11.

Vi efterlyser också fler som vill vara med och hjälpa till att gå bredvid hästarna i tåget på Torsby, stoppa trafik samt om någon gammal som ung vill vara med i själva Luciatåget 😊

Hör av dig till Martina Werme på tfn 070-383 82 91 när det gäller luciatåget.

Luciatåg ner i Torsby centrum söndag 16 december

Torsby Ridklubb har fått i uppdrag av kommunen att i år ha luciatåg i Torsby centrum söndagen den 16 december.

Det kommer att bli ett luciatåg med ett 10-tal hästar, både från ridskolan och privathästar som går i tåget tillsammans med många gående personer. Även häst och vagn kommer att vara med. Tåget ”förstärks” också av ett tåg med barn på käpphäst och några barn som åker i vagnen.

Luciatåget startar kl. 16.00 från kommunhuset, Nya Torget 8, längs Tingshusgatan, nerför Järnvägsgaten till Gamla Torget där ryttarna och de andra i tåget ska sjunga fem, förhoppningsvis välljudande, julsånger för den samlade publiken.

Vill ni veta mer om luciatåget, hör gärna av dig till styrelseledamot Martina Werme på tfn 070-383 82 91.

Luciashow på ridklubben lördag 15 december

Torsby Ridklubb kommer också, traditionsenligt, att ha sin luciashow på ridklubben även i år. Den blir lördagen den 15 december kl. 17, men julmarknaden startar redan kl. 16. Även då blir det luciatåg, julmarknad, fika och allehanda uppträdande i ridhuset. Det brukar vara ett välbesökt arrangemang, alla är välkomna.

Vill ni veta mer om julshowen på lördag den 15 december eller kanske har tips på roligheter , hör av dig till ridinstruktör Sara Bergström, tfn 0560-129 95