Vi tar fortfarande emot "fulpant" och vanlig pant!

2018-04-06 16:00
Insamlingen av pant, både vanlig och "fulpant" fortgår året om! Nu våras det och då brukar det komma fram en del ur gömmorna. Kanske du t o m "ploggar"? Lämna in den pant du hittar!
  • Uppdaterad: 2018-04-06 16:00

Våren innebär ju ofta att man rensar ut gammalt skräp och då kanske det dyker upp en del pant som ligger och just skräpar i skåp, loft och garage!

Lämna in den panten till oss!

Vi får ersättning för alla burkar och PET-flaskor, även utländska och trasiga (vilket är detsamma som "fulpant"). Ridklubben får 200 kr/inlämnad säck och det brukar ge en fin slant till ridklubben - men det finns mer att få, för pant och fulpant finns det gott om i vårt område!

Så här gör du:

• Töm ur "slattar" ur dina burkar och PET-flaskor. Kom ihåg att vi även tar emot utländska och trasiga/knyckliga burkar och PET-flaskor.
  • Lägg dina burkar/PET-flaskor i en kasse/säck - OBS! Inget annat skräp/kladd får vara med då vi sedan för hand sorterar allt i Pantamera's retursäckar.
  • Lämna in din kasse/säck med pant till oss på ridskolan. Vi finns på plats måndag-fredag helgfria vardagar och tar emot din pant.
    Om du skulle komma när vi inte är här - gå då gärna in och ställ din pantkasse/-säck i utrymmet mellan stallet och ridhuset.

Vi i personalen och hästarna säger TACK på förhand!

Skribent: Eva Höglund, kansliet
Epost: This is a mailto link