Medlemsavgift 2019

10 FEB 2019 19:34
Medlemsavgiften för 2019 är nu utskickad via mail. Ni som redan betalt in medlemsavgift för året kan bortse från detta mail. Vill du lösa medlemskap men inte fått något mail, vänligen kontakta oss så ordnar vi det :)
  • Uppdaterad: 10 FEB 2019 19:34

Som lektionsryttare, tävlande för Torsby Ridklubb eller för att kunna lösa anläggningsavgift hel/halvår är det obligatoriskt med aktivt medlemskap.

Som aktiv medlem i Torsby ridklubb får du:

• medlemstidningen “Häst och ryttare” hem i brevlåda 1ggr/månad
  • 2 % rabatt på alla köp på Granngården (mer information hittar du här: https://www.granngarden.se/foreningsavtal)
  • 50 % rabatt vid bokning av ridhus, utebanor, kök och teorisal
  • 50 kr rabatt när du hyr vår hästtransport
  • olycksfallsförsäkring via Folksam
  • Delta på årsmöte och påverka verksamheten

Som medlem förbinds du till att göra 2 medlemsinsatser/år. För icke tävlande innebär detta en torgstädning + en valfri insats och som tävlande innebär det ett funktionärsuppdrag vid en tävling + valfri insats. Information och tider för torgstädningen kommer ut i mars när alla medlemsavgifter kommit in.

Följande valfria insatser finns 2019

• Vara funktionär under Rally Sweden (beräknad tid för uppdraget varierar beroende på pass)
  • Vara funktionär under Torsbykalaset (beräknad tid för uppdraget ca 2 timmar)
  • Eventuell annat uppdrag som kan komma under året
  • Anmälan och information om de valfria insatserna kommer löpande under året (så som vid ex Rally Sweden i år)

Stödmedlemskap

Vill du inte var aktiv medlem men ändå stötta klubben kan du vara stödmedlem. Vid stödmedlemskap ingår inga förpliktelser, förmåner eller försäkring som nämn ovan. Stödmedlemskap kostar 200 kr/år.