Ny styrelse - men suppleanter saknas

26 FEB 2019 22:43
På årsmötet i söndags valdes nya styrelsen för Torsby Ridklubb. De allra flesta har varit med sedan tidigare, men i några fall har de fått andra uppdrag. Vi välkomnar också en helt ny person.
  • Skapad: 26 FEB 2019 22:43

Årsmötet var ovanligt välbesökt, ca 25 personer  hade slutit upp och det var roligt att se så många. Ungefär hälften av dessa var medlemmar och därmed röstberättigade.

Årsmötet valde Frida Johansson (tidigare kassör) till ordförande för föreningen.

Två ledamöter har ett år kvar på sitt uppdrag: Helena Luthman och Annette Lauritzen, och de behövde därför inte väljas på nytt.

Årsmötet valde Karin Persson, Martina Werme och Maria Johansson att vara ledamöter i två år och Ingela Haglund till att vara ledamot i ett år.

Alla dessa ovan fanns också med i styrelsen under 2018.

Helt ny är suppleanten Anna Jonsson, välkommen Anna!

Det saknas suppleanter - välkommen med!

Det finns möjlighet för klubben att välja 2-4 suppleanter, varför det finns två eller tre platser kvar att fylla. Är du sugen på att börja jobba i styrelsen så är du välkommen att anmäla ditt intresse till Karin Persson så noterar hon det.

Det behövs också en valberedning: en ordförande och en ledamot. Välkommen att anmäla ditt intresse till Karin för det också!

Medlemsmöte 14 april

Söndagen den 14 april kl. 17 är det medlemsmöte i klubben. Välkommen då!

1. Val av 2-3 suppleanter för ett år
  2. Val av valberedning: en ordförande och en ledamot för ett år

Här finner du nya styrelsen

Här finner du nya styrelsen med kontaktuppgifter. Hör gärna av dig till oss om du har förslag eller synpunkter på vad det än må vara som gäller Torsby Ridklubb.

Låt oss tillsammans göra Torsby Ridklubb till en bra, ja ännu bättre klubb!