Dressyrtävling 29/6

05 MAJ 2019 21:17
Nu är det klart:) Det blir en dressyrtävling på Torsby Ridklubb lördagen den 29 juni (helgen efter midsommar). Och nu 18 maj har också anmälan öppnat! - Och du vet väl att du som tävlande för Torsby Ridklubb har 50 % rabatt på anmälningsavgiften?
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 21:17

Lokal dressyrtävling för häst och ponny, kul att veta är att lätt C klasserna är clear round 🙂 mer info finns i tävlingsdatabasen TDB, https://tdb.ridsport.se. Boka in 29/6 i kalendern om du vill tävla, hjälpa till som funktionär eller heja på våra fina ekipage 🐴🥇🏆 tävlingsryttare kan välja att hjälpa till dagen före, under eller efter tävlingen, andra som vill hjälpa till önskar vi under dagen, hör av er till Ingela Haglund på 073-048 56 17.

Och du ... du vet väl att om du är tävlingsryttare för Torsby Ridklubb är det bara halva anmälningsavgiften för dig!