Dressyrtävlingen närmar sig

15 JUN 2019 18:28
Du vet väl att det är dressyrtävling hos Torsby Ridklubb lördagen den 29 juni (helgen efter midsommar)?
  • Skapad: 15 JUN 2019 18:28

För att tävlingen ska bli så bra som vi har tänkt oss så är vi i behov av hjälp före- och under tävlingen. Det finns det mesta tänkbara för den hästvana och för den icke så hästvana. Kan du eller någon du känner vara med och hjälpa till så är du välkommen att kontakta oss på vår mail; This is a mailto link eller telefon till Anna Jonsson: 073-847 96 47 eller Ebba Fürst: 070-978 84 77.

Vill du vara med och tävla? Glöm inte att du som rider för Torsby Ridklubb får 50 % rabatt på startavgiften!

Hejaklack och publik behövs också

Dessutom vill vi ju att många kommer och tittar och delar denna dag med oss.😊☀️ Så skriv upp lördagen den 29 juni i din almanacka. Välkommen till Torsby Ridklubb!

Mer info om tävlingen

Lokal dressyrtävling för häst och ponny, kul att veta är att lätt C-klasserna är clear round 🙂 mer info finns i tävlingsdatabasen TDB, https://tdb.ridsport.se.  🐴🥇🏆