Hyr Prostgårdslagårn

02 SEP 2019 23:05
Torsby Ridklubb har fått förtroendet av Torsby kommun att sköta om uthyrning av Prostgårdslagårn. Torsby ridklubb kommer att sköta bokningarna, nyckelutlämning och att kontrollera städningen.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2019 23:05

Till dig som vill boka Prostgårdslagårn

Vill du boka, kontaktar du oss via e-post This is a mailto link eller per telefon 073-687 41 25 (nås lättast på eftermiddagar).

Här kan du läsa vad det kostar att boka, hur stora lokalerna är, och vilka ordningsregler som gäller. Det är kommunen som beslutat om avgifterna och om ordningsreglerna.

--------------------------------------------------------------------

Till dig som medlem

Kan du hjälpa till?

För att detta ska bli hanterbart så efterlyser jag hjälp från er. Är det någon som är villig att hjälpa till med t.ex:

Snöröjning

-  Snöröja och is/halkbekämpa den plattlagda ytan mellan vägen och fram till entrédörren, kommunen sköter vägen och parkeringen. Samt att hämta sand vid kommunförrådet. Har du möjlighet att skriva upp dig på en vecka mellan december - mars

Jourstäd

- Ställa upp och städa om hyresgästen inte gjort det så att klubben kan fakturera hyresgästen istället för att ta in en städfirma

Tillsyn/Kontakt

-  Känner du att du har mer tid att hjälpa till och vill vara med och hjälpa till med tillsyn och även sköta om bokningar vid något tillfälle. Vid tillsyn så ska lokalen gås igenom och kontrollera att allt är helt och rent. Vid bokning så gäller det att svara på mail och telefon vid frågor etc.

Vi är som sagt i uppstarten på detta avtal som sträcker sig två år. Har du andra förslag på hur du kan hjälpa till så tas det tacksamt emot.

Hör i så fall av dig till: This is a mailto link eller per telefon 073-687 41 25 (nås lättast på eftermiddagar).

Skribent: Karin Persson