Kak-rekord igen!

07 APR 2019 21:51
Stort tack till alla er som hjälp till att sälja kakor! NI slog säljrekord även i år - i år sålde ni hela 1400 paket med kakor/kex/godis!
  • Skapad: 07 APR 2019 21:51

Nu har de kommit och du kan komma och hämta det du sålt. Och i år är det rekord igen! Jättebra jobbat ni som varit med och sålt, det ger 33 000 kr till klubben! 🤩

Du kan hämta från och med måndag 8 april, och du har på dig till den 18 april att Swisha in betalningen. Swishnumret står på din beställningslista som ligger i din låda. Ta kontakt med någon ur personalen så följer de med dig när du "kvitterar" ut din låda.

Kolla gärna igenom lådan så att det stämmer med det som står på listan. Det var 1400 paket som sorterades och kanske det blev något paket som kom i fel låda. Hör i så fall av dig till Maria Johansson på tfn 073-843 21 77.

Än en gång, stort tack till dig som hjälpt till att sälja godis och till alla som köpt - och därmed stöttat Torsby Ridklubb!