Kakor att sälja

23 FEB 2019 22:22
Nu säljer vi kakor, knäckebröd och godis från Kakservice. Det brukar vara populärt och många gillar dem! Sista försäljningsdag är 29 mars och du som sålt flest askar vinner ett presentkort 😀.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2019 22:22

Sugen på nåt gott? Vill du hjälpa ridklubben? Slå två flugor i en smäll😊

Vi hoppas på medlemmarnas hjälp med försäljning, blir ett bra tillskott till kassan.

Säljkatalog finns på ridklubben, du som har lektioner får av din instruktör. De finns annars att hämta i kafeterian.

Du som inte rider på ridskolan kan också hjälpa till att sälja, du kan hämta din säljkatalog på ridskolan. Stort tack för att du hjälper till! Har du frågor om försäljningen, ring Maria Johansson i styrelsen tfn 070-527 33 59.

Lämna in din beställning digitalt

Du har väl sett att du kan lämna in din beställning på ett väldigt smidigt sätt, för både dig och klubben?

På den lappen som följer med folderna där alla kakor och godis och kex presenteras så finns det en webbadress: https://www.kakservice.se/minasidor/JIGUKO

eller:

• Gå in på www.kakservice.se
  • Klicka på mina sidor
  • Välj registrera dig med gruppkoden
  • Använd gruppkoden JIGUKO

Det står också med en kod där, som du använder när du loggar in och rapporterar in vad du har sålt.