Lusse lille, lusse lille - vill du vara med i lussetåget?

23 NOV 2019 20:35
Torsby ridklubb har fått frågan om vi vill lussa i Torsby centrum i år igen. Och visst vill vi det! Det var en succé förra året när vi skred fram med en lång rad av hästar till publikens stora förtjusning. Vill du vara med i år?
  • Uppdaterad: 23 NOV 2019 20:35

Det är söndagen den 15 december på eftermiddagen som lussetåget ska gå genom centrum 🎅. Exakta tider för samling på klubben etc. får vi återkomma med, men själva tåget brukar ju gå när det skymmer/blivit mörkt på eftermiddagen.

Vi söker er som vill gå med i luciatåget och vara tärnor, tomtenissar, stjärngossar m.m. Vi behöver även hjälp av vuxna att t.ex. hålla undan trafiken och finnas till hands i tåget.😊

Det är ridskolans stallelever som rider på ridskolans hästar. Men det behövs ju många fler som går med i tåget, bredvid för att det ska bli ett "häftigt luciatåg":)
.
Vill du gå med i luciatåget eller hjälpa till, hör av dig till Maria Johansson på tfn 070-527 33 59

Är du privatryttare och vill rida med i tåget?🐴Anmäl gärna ditt intresse till Maria du med!

(Bilden här ovan är från luciatåget förra året, 2018, stiligt va?!)