Städdag sönd 19 maj (nytt datum)

05 MAJ 2019 21:25
Söndagen den 19 maj kl.10-14 är det dags för den årliga städdagen på Torsby Ridklubb. Alla medlemmar, anhöriga, vänner m.fl. är hjärtligt välkomna att komma och hjälpa till att få till en snygg anläggning.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 21:25

(OBS, alltså inte 30 maj som vi skrev tidigare. Ursäkta förvirringen:))

Ni som varit med förut, vet hur bra det blir efteråt. Målat och putsat, snickrat och fixat, städat och fejat, klippt och ansat.

Ja det finns en massa olika arbetsuppgifter att ta tag i. För den händige, för den som inte är fullt så händig. Ja det finns något för alla.

Ta gärna med dig lite "arbetsverktyg" om du har. Kommer alltid väl till pass.

Vi bjuder på fika till alla som kommer och hjälper till. Vi startar också grillen för dig som vill ta med dig korv eller annat att grilla.

Välkommen!