Torgstädning 2019

11 MAR 2019 12:14
Snart drar torgstädningen igång igen. I år städar Torsby Ridklubb torget under perioden 30/3 till och med 20/10. Schemat kommer läggas ut under veckan. Har du önskemål om en viss dag eller städkompis?
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 12:14

Detta uppdrag ligger från och med i år på alla medlemmar förutom stödmedlemmar, tävlingsryttare och stallelever.

Det blir i år ett pass per medlem - Du väljer själv om du vill göra ditt pass tillsammans med en annan medlem eller om du vill ta med dig ett eget sällskap (sambo/maka/make, barn, vän, granne mm). Skicka ett mail till This is a mailto link med ditt önskemål senast 15 mars (om du vill städa själv eller om ni är flera i familjen som rider och vill placeras tillsammans, eller du kanske kan tänka dig att städa mer än ett pass :)

Läs mer om hur det går till samt se schema här:

Skribent: Frida Johansson