Nyheter från DF (Värmlands Idrottsförbund)

Värmlandsidrotten på jakt efter ny medarbetare.

Genom Våga-fråga-föreläsningar för länets idrottsföreningar vill Värmlandsidrotten och Suicide Zero förebygga psykisk ohälsa.

”Viktigt att inte gissa sig till vad som är bäst i utvecklingen av barn och ungdomar”

Nu finns det möjlighet för idrottsföreningar att söka stipendier à 100 000 kronor. Det är stiftelsen Tore A Jonasson som för första gången delar ut stipendier till idrottsföreningar.

Snart dags för SISU-helgen 2018.

Kom på ett av våra drop-in-tillfällen och få hjälp med just din fråga.

Framtidens idrott i fokus när Idrottens dag kommer till Karlstad, Mariebergsskogen.

Tre nya ansikten hos Värmlandsidrotten.

Snart är det Värmland Pride! Ta med utrustningen, föreningsflaggan, klubbkompisarna, familj, vänner och anslut till idrottens gemensamma del i pridetåget i Karlstad 1 september.

Gå en utbildning i höst

(2018-08-22 08:22)
Nu har vi släppt utbildningsprogrammet för hösten 2018. Kolla in alla spännande utbildningar och säkra din plats redan i dag.

Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd för aktiviteter bedrivna under våren 2018 ska vara inskickad senast den 25 augusti.

Under sommaren har Idrottens Hus ändrade öppettider

Värmlandsidrotten och Värmlands innebandyförbund summerar framgångsrik utbildningsinsats. ”Flera föreningar säger att de har fått ett uppvaknande”, kommenterar kanslichefen.

Vi söker två nya kollegor.

Skatteverket bjuder in till webbinarium om inkomsdeklaration för idrottsföreningar.

E-post: torsbyridklubb@telia.com