Nyheter från DF (Värmlands Idrottsförbund)

Idrott och mångfaldskonferensen 12-13 februari 2019, tema jämställdhet

Riksidrottsförbundets Sofia B Karlsson fanns med i Sportextra för att diskutera bland annat transpersoner inom idrotten.

Vårens utbildningsprogram

(2019-01-08 09:31)
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.

God Jul och Gott Nytt År

(2018-12-21 10:52)
Vi har reducerade öppettider under julen

Slutrapportera utbildningsverksamhet Nu är det hög tid att slutrapportera årets SISU-utbildningsverksamhet. Har du några frågor kring slutrapporteringen i utbildningsmodulen? Ta hjälp av din föreningskontakt hos Värmlandsidrotten.

Riksidrottsförbundets ordförande, Björn Eriksson skriver tillsammans med ytterligare 12 organisationer på debattplats i Östgöta Correspondenten om civilsamhällets engagemang och ideella arbete som bygger demokrati, fungerar som ett kitt i samhället

Värmlandsidrotten och Värmlands Innebandyförbund vill bredda synen på träning och tävling genom Innebandy Flex.

Värmlandsidrotten på jakt efter ny medarbetare.

Genom Våga-fråga-föreläsningar för länets idrottsföreningar vill Värmlandsidrotten och Suicide Zero förebygga psykisk ohälsa.

”Viktigt att inte gissa sig till vad som är bäst i utvecklingen av barn och ungdomar”

Nu finns det möjlighet för idrottsföreningar att söka stipendier à 100 000 kronor. Det är stiftelsen Tore A Jonasson som för första gången delar ut stipendier till idrottsföreningar.

Snart dags för SISU-helgen 2018.

Kom på ett av våra drop-in-tillfällen och få hjälp med just din fråga.

E-post: torsbyridklubb@telia.com