Nyheter från DF (Värmlands Idrottsförbund)

Möjlighet att delta i två olika webbseminarium under våren – "Idrottsföreningen som arbetsgivare", samt "Idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration".

En webbaserad jämställdhetsutbildning med kända idrottsprofiler som inspiratörer. Nu lanserar Värmlands innebandyförbund (VIBF) och Värmlandsidrotten satsningen FiftyFifty.

Dags att söka LOK-stöd

(2019-02-19 08:43)
Hög tid att rapportera in aktiviteter för hösten 2018.

Idrotten är till för alla - slöja eller inte slöja. Det skriver RF:s ordförande Björn Eriksson på debattplats i Aftonbladet.

Nytt utbildningsteam ska ut och prata normer, jämställdhet och machokultur i de värmländska föreningarnas omklädningsrum. – Det är viktigt att riva ”machoväggen”, säger Jonathan Widén, en av de utbildare som finns med i satsningen Schyst snack.

Idrott och mångfaldskonferensen 12-13 februari 2019, tema jämställdhet

Riksidrottsförbundets Sofia B Karlsson fanns med i Sportextra för att diskutera bland annat transpersoner inom idrotten.

Vårens utbildningsprogram

(2019-01-08 09:31)
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.

God Jul och Gott Nytt År

(2018-12-21 10:52)
Vi har reducerade öppettider under julen

Slutrapportera utbildningsverksamhet Nu är det hög tid att slutrapportera årets SISU-utbildningsverksamhet. Har du några frågor kring slutrapporteringen i utbildningsmodulen? Ta hjälp av din föreningskontakt hos Värmlandsidrotten.

Riksidrottsförbundets ordförande, Björn Eriksson skriver tillsammans med ytterligare 12 organisationer på debattplats i Östgöta Correspondenten om civilsamhällets engagemang och ideella arbete som bygger demokrati, fungerar som ett kitt i samhället

Värmlandsidrotten och Värmlands Innebandyförbund vill bredda synen på träning och tävling genom Innebandy Flex.

Värmlandsidrotten på jakt efter ny medarbetare.

E-post: torsbyridklubb@telia.com