Onlinebokning av Ridhuset!

Välkommen till Torsby Ridklubbs Onlinebokning!

Onlinebokningen av ridhuset hitter ni här:

Välj en tid i kalendern genom att klicka på en tid som passar.

OBS! Onlinebokningen är för tillfället stängd p g a tekniska bekymmer. Kontakta Eva på kansliet om du vill göra en bokning. Mejla till This is a mailto link eller ta kontakt via Facebook.

Alla gröna fält är bokningsbara och alla röda fält är spärrade för bokning. Bokningar kan tidigast göras 48 timmar från nuvarande tidpunkt. För att boka ridhuset för längre perioder eller närmare inpå än 48 timmar, så kontakta This is a mailto link, Eva på kansliet eller Helena i styrelsen så kan vi manuellt se efter om ridhuset är ledigt och sedan återkomma!

Sidan för onlinebokning fungerar utmärkt i alla typer av telefoner, surfplattor och datorer. Följ bara länken ovan och skapa sedan ett bokmärke i din enhet så att du lätt hittar tillbaka!

I övrigt gäller alla regler rörande bokning av ridhuset precis som tidigare.

Uppdaterad: 2017-06-13 10:45
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!