Prislista

Medlemsavgift 2017

Medlemsavgiften avser kalenderår, 1/1-31/12.
I medlemsavgiften ingår bl a en bra olycksfallsförsäkring hos Folksam samt tidningen Häst & Ryttare.

Som medlem hos oss förväntas du även hjälpa till med torgstädning (perioden mars-oktober, gäller ej våra lektionsridande medlemmar), vid våra medlemsförsäljningar (Newbody, Vår Bazaar, Kakservice m fl) och andra aktiviteter där vi kan behöva din hjälp!

Stödmedlemskap

Stödmedlemskap är ett medlemskap för de som inte är aktiva på anläggningen och som inte rider här på ridklubben, t ex en farmor/mormor eller om man bara vill stödja klubben ändå.

Stödmedlemskap kan inte lösas av de som rider aktivt, inte heller av den som löser anläggningsavgift - då skall ordinarie medlemskap lösas.

Senior (född -98 eller tidigare)  350 kr
 Junior (född -99 eller senare)  250 kr
 Stödmedlemskap  200 kr

Enligt årsmötets beslut 2016 har en höjning av ordinarie medlemsavgift skett med 50 kr fr o m 2017-01-01.

Ridavgifter

När man rider hos oss i vanlig ridgrupp och i trimgrupp så betalar man sin ridavgift terminsvis. Vi fakturerar denna uppdelat på två (2) gånger per termin.
Fr o m 1/8 -17 så gäller detta även Ridlekis-grupperna.

"Senior 65+"-gruppen betalar sina lektioner månadsvis. Vi fakturerar den ridningen i efterhand månaden efter man ridit.
Ex.vis om man rider i januari så fakturerar vi den ridningen i februari osv.

För att skona miljön och sänka kostnaderna så skickar vi ut våra fakturor via e-post.
Du som inte vill ha/kan få din faktura via e-post kan då få den skickad via vanlig post. Meddela i så fall detta till din ridinstruktör eller direkt till Eva på kansliet.

OBS! Fr o m 1/1-17 så kommer vi att lägga på en faktureringsavgift på 39 kr på alla våra pappersfakturor. Faktura via e-post är även fortsättningsvis kostnadsfri.

Vanliga ridgrupper

Pris per lektion: Pris vid enstaka ridtillfälle:
Ridlekis 30 min  120 kr
"Senior 65+" 30 min  130 kr
Junior 50 min  140 kr  150 kr
Senior 50 min  160 kr  170 kr

Trimgrupper hoppning/dressyr

Pris per lektion: Pris vid enstaka ridtillfälle:
Hoppning 75 min  200 kr  210 kr
Dressyr - junior 60 min  180 kr  190 kr
Dressyr - senior 60 min  190 kr  200 kr

Privatlektioner

Våra instruktörer erbjuder privatlektioner på dagtid vardagar samt i viss mån efter lektionstid på kvällarna.
Dessa bokar du genom att kontakta oss via telefon, 0560-129 95, eller via mejl, This is a mailto link

Privatlektioner betalas direkt efter ridtillfället via Swish eller så kan du få en faktura på 10 dagar. Det går också bra att sätta in avgiften direkt till vårt BG 5102-5757.

Lektionshäst:  Ensam  Flera ryttare Privathäst:
 30 min  300 kr  250 kr/pers  30 min  250 kr
 45 min  350 kr  320 kr/pers  45 min  300 kr

Företagsridning

Vi kan även erbjuda företagsridning under dagtid vardagar. Ta med dina anställda/kollegor och prova på detta med ridning!

Kontakta oss via telefon, 0560-129 95, eller via mejl This is a mailto link om du vill veta mer!

Avbokning & uppsägning av ridplats

Om du vill avboka din ridlektion eller om du vill säga upp din ridplats helt - se info under fliken Avbokning & uppsägning

Bokning av ridhus & betalning av anläggningsavgift

Om du vill boka ridhuset och/eller vill veta mer om vad som gäller för anläggningsavgift - se info under fliken Anläggningen → Bokning av ridhus och anläggningsavgift

Stallhyra

För mer detaljerad info om vårt privatstall, vänligen kika in under fliken Privatstallet

Pris:
 Hyra av box inne i stallet tillsvidare  2500 kr/månad
 Hyra av utebox tillsvidare  2100 kr/månad

Vid uppstallning enstaka tillfällen/dag för dag innebox: 150 kr/dygn
Vid uppstallning enstaka tillfällen/dag för dag utebox: 150 kr/dygn

Nytt! Vid utebliven städning/mockning efter utflytt (mocka ut, tvätta, skrubba väggar) debiteras en avgift på 2500 kr.

Duschning av häst

Nytt! Fr o m 1/1-17 så tar vi ut en avgift på 150 kr/häst för den som vill komma in i stallet och duscha sin häst.

Rakning av häst

Rakning av hästar görs för närvarande i mån av tid. Bokas via Sara, tfn 0560-129 95.

Pris:
Helrakning  550 kr/häst
Halvrakning  450 kr/häst
Uppdaterad: 2017-08-14 14:57
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!