Ansökan om medlemskap

Tack för att du vill vara medlem i Torsby Ridklubb!

Då vi är en ideell förening så är det medlemmarna som ÄR Torsby Ridklubb. Varje enskild medlem är mycket viktig för oss och vår verksamhet, både ur ekonomisk synpunkt och för den idella hjälp vi behöver för att driva ridskolan.

Vi har idag två olika typer av medlemskap - vanlig medlem samt stödmedlem.

Vanlig medlem

Det medlemskapet ska du lösa som:

• Rider lektion hos oss (den medlemsavgiften faktureras på din första ridfaktura för året)
  • Löser tävlingslicens och tävlar för oss
  • Löser anläggningsavgift
  • Tillhör USK och tävlingskommittén

Medlemsavgiften avser kalenderår, 1/1-31/12.
I medlemsavgiften ingår bl a en bra olycksfallsförsäkring hos Folksam samt tidningen Häst & Ryttare.

Som medlem hos oss förväntas du även hjälpa till med torgstädning (perioden mars-oktober, gäller ej lektionsridande medlemmar), vid våra medlemsförsäljningar (Newbody, Vår Bazaar, Kakservice m fl) samt ev. andra aktiviteter där vi kan behöva din hjälp!

Om du vill lösa vanligt medlemskap ska du markera "Jag vill vara aktiv inom följande idrotter" och sätta ett kryss i rutan Ridsport.

Medlemsavgiften är 250 kr för junior (t o m det år man fyllt 18 år) och 350 kr för senior.

Stödmedlem

Stödmedlemskap är ett medlemskap för de som inte är aktiva på anläggningen och som inte rider här på ridklubben, t ex en farmor/mormor eller om man bara vill stödja klubben ändå.

Stödmedlemskap kan inte lösas av de som rider aktivt, inte heller av den som löser anläggningsavgift - då skall ordinarie medlemskap lösas.

Som stödmedlem är man inte försäkrad och får ej heller tidningen Häst & Ryttare.

Om du vill lösa stödmedlemskap ska du bara kryssa i "Jag ansöker endast om medlemskap"

Avgiften för stödmedlemskap är 200 kr per kalenderår (1/1-31/12).

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter