Hoppa till sidans innehåll

Avbokning & uppsägning


Avbokning av ridlektion samt igenridning

Avbokning av ridtid, görs till kontoret senast kl 14.00 samma dag som din lektion - genom att ringa 0560-129 95. (Om ingen svarar när du ringer så lämna ett meddelande i röstbrevlådan. Den tidsstämplar så att vi vet när du har ringt till oss.)

Du ges då möjlighet att rida igen din lektion vid ett annat tillfälle i annan grupp, i mån av plats.  

Avbokad teorilektion får ej ridas igen!

OBS! Kom ihåg att avbokningen för lektioner mån-fre skall vara anmäld SENAST 14.00 på riddagen för att vara giltig! Om du hör av dig för sent eller inte alls, så får du alltså inte möjlighet att rida igen.  

Du ansvarar själv för att ta kontakt med din ridinstruktör för eventuell återridning. Avbokad ridtid som inte kan utnyttjas under pågående termin återbetalas ej och får ej heller sparas till nästkommande termin.

Vid sjukdom kan i vissa fall återbetalning ske mot uppvisande av läkarintyg med avdrag för karenstid på fyra (4) ridveckor.


Uppsägning av lektionsplats

Uppsägning av lektionsplats inför nästkommande termin skall ske senast 1 maj (inför höstterminen) och senast 1 nov (inför vårterminen), annars debiteras du för fyra (4) lektioners uppsägningstid nästa termin.

Observera att uppsägningen skall vara skriftlig! Det går alldeles utmärkt att mejla den till ridskolan på This is a mailto link.

Vid ev. uppsägning under pågående termin är du betalningsskyldig för fyra (4) lektioners uppsägningstid. Vid flytt till annan ort eller vid sjukdom under längre tid (mot uppvisande av läkarintyg) har du också en uppsägningstid/karenstid på fyra (4) lektionsveckor.

Uppdaterad: 07 AUG 2017 13:00
Skribent: Eva Höglund, kansliet
Epost: This is a mailto link

 

Nyhetsbrev


Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som är öppen för alla, oavsett om du är tjej eller kille, ung eller gammal, med eller utan häst. Alla är lika välkomna!


Postadress:
Torsby RK - Ridsport
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Besöksadress:
Röbjörkeby 11
68592 Torsby

Kontakt:
Tel: 0560-129 95
E-post: This is a mailto link

Olycksfallsförsäkring Folksam

facebook-button