Olycksfallsförsäkring

Olycksfallsförsäkring för dig som rider

Du som medlem i förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet har en olycksfallsförsäkring i Folksam via ditt medlemskap.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Försäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:

• aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.
  • under enskild ridning och träning.
  • under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Om träning/tävling anordnas på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med sådan resa.

Läs mer om olycksfallsförsäkringen>>

Anmäl skada så här

Om du vill anmäla en skada kontaktar du vår kanslist, Eva Höglund, så hjälper hon dig att göra en skadeanmälan. Föreningen anmäler din skada här>>.

Frågor om anmäld skada

Har du frågor om ditt skadeärende ring 0771–960 960.

Skador före den 1 januari 2017

Har du ett pågående skadeärende eller vill anmäla en skada som har inträffat före den 1 januari 2017 kontaktar du Länsförsäkringar eller din förening.

Uppdaterad: 2017-01-25 16:55
Skribent: Eva Höglund, kanslist

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!