Sponsorer

Ridning är inte bara idrott - Torsby Ridklubb fyller också en viktig funktion för många barn och ungdomar som en alternativ fritidsgård. Vår anläggning är öppen för alla.

För att hålla igång vår verksamhet behöver vi stöd från våra medlemmar i form av engagemang och ideellt arbete. Men vi behöver också Ditt stöd! Ridklubben har ett stort antal besökare varje vecka och vi anordnar många olika aktiviteter året om och även några välbesökta större tävlingar varje sommar.

Som sponsor når du flera nya kunder och sprider ditt budskap.

I listan till vänster kan du läsa mer om våra sponsorer.

Ett stort TACK till er alla! Ni är guld värda!!!

Här nedan kommer du inom en snar framtid att finna information om de olika sponsorpaket och möjligheter som ridklubben erbjuder!

Uppdaterad: 2017-06-13 10:45
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!