Ungdom - Torsby RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Välkommen till ungdomssektionens sidor!

Ungdomssektionen, eller USK, på Torsby ridklubb har en styrelse på 10 tjejer. Möten försöker vi ha ungefär 1 gång/månaden, men det kan variera lite.

USK:s mål är att:

• Främja en god kontakt bland klubbens medlemmar under 26 år och därigenom skapa en demokratisk och kamratlig anda.
  • Aktivt främja till utbildning som leder till ett bra hästkunnande.
  • Tillvarata ungdomars möjlighet och vilja att delta i föreningsverksamhet och demokratiska beslut.
  • Verka för en stark vi känsla och ett bra samarbete med klubbens styrelse, andra sektioner/kommittéer, personal och alla verksamhetsinriktningar/åldersgrupper.
  • Skapa en god kontakt med distriktets ungdomssektion (DUS) och verka för ett aktivt och bra samarbete mellan ungdomssektionerna i distriktet.

Du finner mer info om våra aktiviteter och vad som händer i USK i vår blogg:

Mail till USK: This is a mailto link

Uppdaterad: 25 JAN 2018 13:04
Skribent: Eva Höglund, kansliet
Epost: This is a mailto link