Ungdomssektionen

Välkommen till ungdomssektionens sidor!

Ungdomssektionen, eller USK, på Torsby ridklubb har en styrelse på 10 tjejer. Möten försöker vi ha ungefär 1 gång/månaden, men det kan variera lite.

Ungdomssektionens egna ponny är Jojjo

USK:s mål är att:

• Främja en god kontakt bland klubbens medlemmar under 26 år och därigenom skapa en demokratisk och kamratlig anda.
  • Aktivt främja till utbildning som leder till ett bra hästkunnande.
  • Tillvarata ungdomars möjlighet och vilja att delta i föreningsverksamhet och demokratiska beslut.
  • Verka för en stark vi känsla och ett bra samarbete med klubbens styrelse, andra sektioner/kommittéer, personal och alla verksamhetsinriktningar/åldersgrupper.
  • Skapa en god kontakt med distriktets ungdomssektion (DUS) och verka för ett aktivt och bra samarbete mellan ungdomssektionerna i distriktet.

Du finner mer info om våra aktiviteter och vad som händer i USK i vår blogg:

Mail till USK: This is a mailto link

Uppdaterad: 2016-05-15 20:21
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Swish_160x600_budskap3_med nummer

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!

Boka ridhuset online!