Bokning av ridhus, utebanor och anläggningsavgift

Bokning av ridhus/utebanor

Nu kan du boka ridhuset online via vårt nya bokningssytem "Boka.se". För att boka ridhuset klicka HÄR.

*Bokning och avbokning kan göra fram till 24h innan bokningen äger rum.
*Du som rider/bokar kan betala bokningen via swish eller bankgiro innan eller efter bokningen ägt rum. Märk bokningen med namn och datum.
*Avstämning görs vid varje månadsslut och obetalda bokningar faktureras i samband med detta.
*Betalningen görs till bankgiro 5102-5757 eller via swish till 123 218 30 02.
*Prislista hittar du HÄR.

Anläggningsavgift

*Det är ägaren till hästen som ser till att anläggningsavgift är löst (nytt fr o m 1/1-17).
*Du som löst tävlingslicens och tävlar för oss i Torsby Ridklubb har 20 % rabatt på anläggningsavgiften.

Anläggningsavgift för hund

Du som vill träna med din hund i vårt ridhus kan lösa en egen anläggningsavgift.
Vid lösande av anläggningsavgift för hund skall även ordinarie medlemskap i ridklubben lösas. Är du knuten till en hundförening betalar din föreningen anläggningsavgift och medlemsavgif för alla medlemmar en gång/år.

Anläggningsavgift endast för utebanorna

Nytt för 2017 är att det går att lösa en anläggningsavgift som gäller endast för utebanorna. Vi tar även ut en bokningsavgift om man vill boka utebana/utebanorna för eget bruk. Vid lösande av anläggningsavgift för utebanor skall även ordinarie medlemskap i ridklubben lösas.

Uppdaterad: 23 AUG 2018 11:13
Skribent: Eva Höglund, kansliet