Privatstallet

Välkommen till vårt privatstall!

Torsby Ridklubb erbjuder möjlighet att hyra in privathästar. Dels i en del av vårt (inne)stall, dels i våra uteboxar. Hör av dig om du vill veta mer om att hyra in din häst hos oss!

Här ser ni en sida i vårt (inne)stall:

Privatstallet HT 2016

Här ser du hur vårt utestall ser ut.

Utestallet HT 2016

Vad ingår?

• Hö/hösilage
  • Strö
  • Ut- & insläpp
  • Täckesbyte på morgonen samt avtagning av täcke vid intag
  • Anläggningsavgift

Sadelkammare med tillgång till garderob finns samt duschspilta med varmt och kallt vatten. Hagplats tillsammans med annan privatuppstallad häst (enskild hage kan tyvärr inte alltid tillhandahållas p g a platsbrist).

Uppstallade på anläggningen ges möjlighet att kostnadsfritt rida med i befintliga grupper om plats finnes.

Pris för uppstallning

Box i innestall - 2500 kr/månad
Box i utestall - 2100 kr/månad

Under sommaren (en månad normalt sett vecka 26-30 ev. 31) debiteras kallhyra (800 kr/månad innestall och utestall) eftersom hela stallet då töms/städas och personalen har semester.

Kontakta oss

Intresserad av att hyra plats? Vill du veta mer? Ta kontakt med oss på telefon 0560-129 95 eller kom in och prata med oss vardagar mellan kl 7-16.

Det är vi som är uppstallade just nu

Här kan du läsa mer om hästarna som bor på Torsby Ridklubb.

Nya hagarna HT 2016

Uppdaterad: 13 AUG 2018 21:38 Skribent: Eva Höglund, kansliet
Epost: This is a mailto link