Terrängbanan

Klubben förfogar över en riktigt fin och rolig terrängbana som är belägen en bit från ridskolan!

Viss lektionsverksamhet förläggs på terrängbanan när eleverna har tillräckligt god riderfarenhet. Våra hästar/ponnyer brukar nämligen bli väldigt pigga när de får komma dit... ;)

Några bilder från terrängbanan:

Terrängbanan våren 2011Terrängbanan våren 2011 (2)Terrängbanan våren 2011 (3)Terrängbanan våren 2011 (4)Terrängbanan våren 2011 (6)

Uppdaterad: 2016-06-08 05:59
Skribent: Eva Höglund

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!