Ridning för externa/interna tränare

Följande gäller vid träningar på Torsby Ridklubb:

Extern tränare

• Träning/ridundervisning för extern tränare skall bokas om träningen hålls i ridhuset.
    Nytt! Hålls träningen på någon av utebanorna skall numera utebanorna bokas.
  • Bokning görs via e-post direkt till vår kanslist Eva på This is a mailto link. Det går även bra att boka via Evas messenger eller via SMS till tfn 070-696 37 50.
    Vid bokning - ange namn samt datum för bokning. Eva bekräftar därefter bokningen via e-post/messenger/SMS.

• Priser:
    • Bokning av ridhus kostar 100 kr/timme (medlem) och 200 kr/timme (icke medlem).
      Bokning av utebana kostar 50 kr/timme (oavsett medlemskap).
    • Om du inte har löst anläggningsavgift tillkommer en kostnad på 70 kr/tillfälle (medlem) och 100 kr/tillfälle (icke medlem).
    • Betalning kan ske via Swish 123 218 3002 eller bankgiro 5102-5757. Faktura skickas om inte betalning inkommit inom tre veckor. Då tillkommer även en fakturaavgift på 39 kr.

Intern tränare

• Vid ridning för någon av våra interna tränare behöver inte ridhuset bokas, dock kommer det att synas i bokningskalendern att träning pågår. Detta kommer att markeras som exempelvis "Sara-träning".
  • Respektive tränare ansvarar för att bokningen syns i kalendern senast 24 timmar innan träningstillfället äger rum.
  • Vid träning för interna tränare är ridhuset öppet för andra ryttare som vill in och rida samtidigt.
Uppdaterad: 2017-10-30 10:36
Skribent: Annette Lauritzen Karlsson

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!