Ridning för externa/interna tränare

Följande gäller vid träningar på Torsby Ridklubb:

Extern tränare

• Träning/ridundervisning för extern tränare skall bokas om träningen hålls i ridhuset. Hålls träningen på någon av utebanorna behövs ingen bokning.
  • Bokning görs via bokningssystemet på Torsby Ridklubbs hemsida eller via e-post till This is a mailto link. Vid bokning - ange namn, adress, mejladress samt telefonnummer. En bekräftelse av bokningen kommer sedan till den mejladress du angivit.
    OBS! I dagsläget så fungerar inte bokningssystemet online - vi hoppas kunna starta det igen nu under senvåren/försommaren! Mejla istället dina bokningar direkt till vår kanslist Eva på This is a mailto link.
  • Priser:
    • Bokning av ridhus kostar 100 kr/timme (medlem) och 200 kr/timme (icke medlem).
    • Om du inte har löst anläggningsavgift tillkommer en kostnad på 70 kr/tillfälle (medlem) och 100 kr/tillfälle (icke medlem).
    • Betalning kan ske via Swish 123 218 3002 eller bankgiro 5102-5757. Faktura skickas via mejl om inte betalning inkommit inom tre veckor.

Intern tränare

• Vid ridning för någon av våra interna tränare behöver inte ridhuset bokas, dock kommer det att synas i bokningskalendern att träning pågår. Detta kommer att markeras som exempelvis "Linn-träning".
  • Respektive tränare ansvarar för att bokningen syns i kalendern senast 24 timmar innan träningstillfället äger rum.
  • Vid träning för interna tränare är ridhuset öppet för andra ryttare som vill in och rida samtidigt.
Uppdaterad: 2017-04-24 11:17
Skribent: Annette Lauritzen Karlsson

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!