Ridning för externa/interna tränare

Följande gäller vid träningar på Torsby Ridklubb:

Extern tränare

• Träning/ridundervisning för extern tränare skall bokas oavsett om träningen hålls i ridhuset eller på någon av utebanorna.
  • Priser:
    • Bokning av ridhus kostar 100 kr/timme (medlem) och 200 kr/timme (icke medlem).
      Bokning av utebana kostar 50 kr/timme (oavsett medlemskap).
    • Om du inte har löst anläggningsavgift tillkommer en kostnad på 70 kr/tillfälle (medlem) och 100 kr/tillfälle (icke medlem).
    • Betalning kan ske via Swish 123 218 3002 eller bankgiro 5102-5757. Faktura skickas om inte betalning inkommit inom två veckor. Då tillkommer även en fakturaavgift på 39 kr.

Intern tränare

• Vid ridning för någon av våra interna tränare (=anställda instruktörer/tränare) behöver inte ridhuset bokas, dock kommer det att synas i bokningskalendern att träning pågår. Detta kommer att markeras som exempelvis "Saraträning".
  • Respektive tränare ansvarar för att bokningen syns i kalendern senast 24 timmar innan träningstillfället äger rum.
  • Vid träning för interna tränare är ridhuset öppet för andra ryttare som vill in och rida samtidigt.
Uppdaterad: 16 AUG 2018 22:46
Skribent: Annette Lauritzen Karlsson