Tvätt av hästgrejer!

Vi har en stor tvättmaskin som det går att tvätta hästgrejer såsom täcken, schabrak, benlindor mm mm i!

OBS! Det är endast personal från klubben som får använda maskinen - så lämna in din tvätt till någon av oss i personalen så fixar vi det åt dig!

Pris: 50 kr/maskin inklusive tvättmedel (om du vill använda ett eget special-tvättmedel så går det bra - men priset blir detsamma).

Tänk på att lämna din tvätt i en kasse av något slag så vi har något att stoppa din tvätt i igen när den är torr.
Märk den också med namn och gärna telefonnr så vi håller reda på vems tvätt det är samt vem som ska betala vad! Likaså är det också toppen om ni har era täcken märkta!

Betalning för tvätt:

Gärna direkt via Swish i samband med att du hämtar din tvätt - Swishnummer 123 218 30 02 (märk betalningen med "tvätt + ditt namn").

Har du inte Swish så får du ett inbetalningskort eller faktura.

Uppdaterad: 2017-10-17 08:38
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!