Årsmöte 2018

Årsmöte på Torsby Ridklubb

Du som är medlem i Torsby Ridklubb hälsas varmt välkommen till årsmöte söndag 18 februari kl. 17 på ridklubben. Vi vill även påminna om att motioner ska vara inskickade eller lämnade till klubben senast den 28 januari.

Motioner skickar du på e-post till This is a mailto link, per post till Torsby Ridklubb, Röbjörkeby 11, 685 92 Torsby eller lämnar du till vår kanslist Eva.

I början av februari kan du här se allt underlag - såsom ärendelista, underlag och inkomna motioner till årsmötet.

Handlingar till årsmötet

Uppdaterad: 20 FEB 2018 22:11
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!