Årsmöte 2019

Årsmöte på Torsby Ridklubb

Du som är medlem i Torsby Ridklubb hälsas varmt välkommen till årsmöte söndag 24 februari 2019 kl. 17 på ridklubben. Vi vill även påminna om att motioner ska vara inskickade eller lämnade till klubben senast den 3 februari, dvs. tre veckor innan årsmötet.

Motioner skickar du på e-post till This is a mailto link, per post till Torsby Ridklubb, Röbjörkeby 11, 685 92 Torsby eller lämnar du till någon av personerna i nuvarande styrelsen.

Här finner du underlag till mötet (när/om det kommer in motioner kommer vi också att lägga in dem här.)

Handlingar till årsmötet

Förslag till nya stadgar för Torsby Ridklubb (uppladdade här på webben den 15 februari 2019.)

Här finns de nu gällande stadgarna.

Resultatrapport

Balansrapport