Funktionärsuppdrag för medlemmar

Som medlem i Torsby Ridklubb ber vi dig anmäla dig till (minst) 1, gärna fler, funktionärsuppdrag för Torsby Ridklubb. Det finns många olika slags uppdrag att välja på.Låt oss alla hjälpas åt att göra klubbens ekonomi mer stabil så kan vi hålla avgifterna nere, köpa fler hästar, öka kvaliten och tillsammans utveckla klubben.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det finns alltid något man kan bidra med!

Bakgrund

Torsby Ridklubb behöver åta sig olika slags uppdrag för att bland annat kunna hålla nere ridavgifterna. Vanligtvis är det Torsby kommun och olika föreningar som klubben har hjälpt och för våra insatser har vi fått ekonomisk ersättning av dem.

Det har ibland varit svårt att bemanna uppdragen så det behövs därför en bättre planering och framförhållning för klubben vill gärna ha dessa uppdrag bland annat för att kunna utveckla verksamheten och få en stabilare ekonomi. Vid ridklubbens årsmöte i februari beslutades därför att införa arbetsuppdrag för alla medlemmar (undantaget stödmedlemmar).

Olika uppdrag att välja på

Styrelsen har tagit fram en lista på olika uppdrag som du som medlem kan välja bland. Varje medlem skriver upp sig på (minst) ett, gärna fler, uppdrag och blir meddelad inför kommande funktionärsuppdrag. Detta gör att alla medlemmar får chansen att välja något som passar just honom eller henne och man ges även möjlighet att bidra på andra sätt som gynnar klubben. Du som medlem behöver inte själv utföra uppdragen utan kan låta någon annan som du anser kan representera klubben göra det åt dig t.ex. en förälder, ett syskon etc.

Valbara uppdrag

·Torsbykalaset: Städning och vakt av ljudanläggning, 13/7 och 14/7

·Östmarks MFF: Sköta cafeteria under motorevenemang, 11/7, 27/7, 25/8 och 26/8

·Tävling på Torsby ridklubb: Parkeringsvakt, in- och utsläpp, städning, cafeteria, 28/7

·Ponnyridning vid olika evenemang: Göra iordning, transportera och leda ponny, Närmast: 16/6, och senare vanligen under skyltsöndagen.

· Rally Sweden: Parkeringsvakt, vakt vid sträckorna, 15-18/2 (denna är redan genomförd 2018 så de medlemmar som hjälpte till kan skriva upp sig på den listan)

Övriga uppdrag

Har du något annat förslag på hur du som medlem kan bidra positivt till klubben så meddela oss! Till exempel så kanske du har sett något på klubben som behöver lagas och du har verktygen för det, eller om du sitter inne med något annat som du vet skulle gynna klubben.

Hur gör jag?

Anmäl dig till Karin Persson, styrelseledamot via e-post till This is a mailto link eller telefon 073-84 62 057

Nu under sommaren när personalen är på semester, kollar vi ridskolans e-post This is a mailto link och telefonsvarare på 0560-129 95 med jämna mellanrum, men inte så ofta som vi brukar, så det bästa är att du anmäler dig till Karin.

Glöm inte att anmäla dig med namn och telefonnummer och gärna också e-postadress så blir det lättare för oss att kontakta dig inför ditt kommande funktionärsuppdrag.

Anmäl dig senast 1 juli 2018

Du väljer själv vilka funktionärsuppdrag du vill ta, och vi ber er alla att ni anmäler er till uppdragen senast 1 juli 2018. Om det luckor på några av uppdragen, så kommer vi att behöva placera ut er som inte har valt något uppdrag, och vi meddelar er då detta.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Persson, styrelseledamot via e-post till This is a mailto link eller telefon 073-846 20 57

Tack för att du ställer upp för klubben! /Styrelsen

Uppdaterad: 02 JUL 2018 21:25