Som medlem i Torsby Ridklubb ...

Välkommen som medlem i Torsby Ridklubb!

Våra medlemsavgifter 2019

Som medlem i Torsby ridklubb får du:

• Medlemstidningen “Häst och ryttare” hem i brevlåda en gång/månad
  • 2 % rabatt på alla köp på Granngården (mer information hittar du på www.granngarden.se/foreningsavtal)
  • 50 % rabatt vid bokning av ridhus, utebanor, kök och teorisal
  • 50 kr rabatt när du hyr vår hästtransport
  • Olycksfallsförsäkring via Folksam
  • Delta på årsmöte och påverka verksamheten

Som medlem förbinds du till att göra två medlemsinsatser/år. För icke tävlande innebär detta en torgstädning + en valfri insats och som tävlande innebär det ett funktionärsuppdrag vid en tävling + valfri insats. Information och tider för torgstädningen kommer ut i mars när alla medlemsavgifter kommit in.

Följande valfria insatser finns 2019

• Vara funktionär under Rally Sweden (beräknad tid för uppdraget varierar beroende på pass)
  • Vara funktionär under Torsbykalaset (beräknad tid för uppdraget ca 2 timmar)
  • Eventuell annat uppdrag som kan komma under året
  • Anmälan och information om de valfria insatserna kommer löpande under året (så som vid t.ex. Rally Sweden i år)

Obligatoriskt medlemsskap

Som lektionsryttare, tävlande för Torsby Ridklubb eller för att kunna lösa anläggningsavgift hel/halvår är det obligatoriskt med ett medlemskap.

Medlemsskap kr/år
Senior (över 18 år) 400
Junior (t.o.m.18 år) 300
Stödmedlemskap 200
(Man är junior t.o.m. det år man fyller 18 år)

Stödmedlemskap

Vill du inte var aktiv medlem men ändå stötta klubben kan du vara stödmedlem. Vid stödmedlemskap ingår inga förpliktelser, förmåner eller försäkring som nämn ovan. Stödmedlemskap kostar 200 kr/år.

Våra priser i övrigt

Här kan du se våra priser för ridlektioner, anläggningsavgift etc.

Uppdaterad: 23 FEB 2019 22:10 Skribent: Karin Persson