HYR HÄSTTRANSPORT!

Thule Royal XT

Vi har en egen transport av märket Thule Royal XT som vi hyr ut till dig som vill transportera din häst lugnt och tryggt.

Vad kostar den att hyra?

0-5 timmar  250 kr
 Dygn  400 kr
 3 dygn/weekend  1000 kr

Om du ej är medlem i ridklubben - då tillkommer 50 kr på ovanstående priser

Transporten skall lämnas tillbaka hel och väl rengjord. Om detta ej är gjort debiterar vi 500 kr extra på kundens faktura.

Om transporten skadas under uthyrningen står hyrestagaren för självrisken på 2100 kr.

Ridklubben skickar faktura till kunden när transporten är återlämnad.
Betalningsvillkor: 10 dagar netto.

Bokning

Du som vill hyra transporten av oss, kontakta då ridklubben på tfn 0560-129 95 eller skicka ett mejl till This is a mailto link. (Under veckorna 27-30/31 har vi semester, men vi lyssnar regelbundet av telesvaret/kollar mejlen!)

Lite fakta om transporten

Tjänstevikt: 870 kg

Totalvikt: 1350 kg

Max lastvikt: 480 kg

Längd: 450 cm

Bredd: 214 cm

För att se om du får köra släpet med din bil - använd gärna Transportstyrelsens SLÄPVAGNSKALKYLATOR. Släpets reg.nr är DJM 391.

Standardutrustning i Thule Royal XT

• EasyLock bakbommar
  • Sparkplåtar
  • Innebelysning
  • Öppningsbara fönster
  • Förstärkt glasfibertak
  • Plastbeklädda plywoodväggar
  • Tätlimmad gummimatta
  • Flyttbar och borttagbar mellanvägg
  • Automatiskt stödhjul
  • Höjdjusterbara fram och bakbommar
  • Säkerhetsbommar fram

25 cm extra längd, vilket gör att det nu är ännu lättare att få plats i den här omtyckta trailern.

Thule Royal XT har även utrustats med integrerad sadelkammare, som trots sin rymlighet inte stjäl av hästens yta.

Här finns gott om utrymme för två sadlar och mycket mer.

Premium - sadelkammare

Taket är av glasfiberarmerad plast, väggarna är av plastöverdragen plywood och det slitstarka golvet har en kraftig tätlimmad gummimatta med ytterst hög hållbarhet.

Bakrampen är enkel att öppna och stänga och de öppningsbara fönstren har tonade rutor.

Bland övrigt på plussidan finns säkerhetsbommar fram med lättåtkomlig utlösningsmekanism från utsidan, smidiga bakbommar med EasyLock – och en riktigt bra ventilation som får hästen att känna sig lugn och trygg.

Premium_bom_utlosPremium_bommar

Uppdaterad: 2017-06-13 10:45
Skribent: Eva Höglund, kansliet

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!