Att vara funktionär

Vad ska jag göra?

Senast en vecka innan tävlingsdagen kommer ett mer specifikt funktionärsschema att läggas ut här på hemsidan. Håll koll här för att få reda på vilken uppgift du har under tävlingsdagen! Alla scheman hittar du på hemsidan under fliken Tävlingar - Funtionärer.

När ska jag vara på plats?

På tävlingsdagen skall du som funktionär vara på plats senast 30 minuter innan första start. Om första start är kl 9 skall du alltså vara på klubben senast kl 8.30. Håll utkik på vår hemsida, där kommer alla tider att annonseras och även schemat kommer att finnas där. För vissa funktionärsuppgifter kan det krävas att du är på plats tidigare.

Vad händer om jag inte kan?

Du ansvarar alltid för din tilldelade funktionärsplats. Kan man inte komma får man antingen byta datum med någon annan eller fixa en ersättare som kan komma på den tilldelade tävlingsdagen.

Har du bytt dag?

Om du byter dag med någon annan är det viktigt att du meddelar detta till oss, detta för att vi skall kunna publicera ett uppdaterat schema på hemsidan. Maila in ditt byte till This is a mailto link eller smsa/ring 073-822 99 92.

Varför måste jag hjälpa till?

Utan funktionärer kan vi tyvärr inte genomföra några tävlingar. Utan tävlingar kan klubben inte lösa licenser för sina medlemmar.

Tack för hjälpen ♥

Uppdaterad: 09 JUN 2017 17:50 Skribent: Hanna Walfridsson