Klubbtävlingar

Här kommer vi att lägga ut inbjudningar till våra mindre klubbtävlingar som vi håller i både hoppning och dressyr! Lokala och regionala tävlingar arrangeras av vår Tävlingskommité och dessa tävlingar hittar du under fliken "Våra tävlingar".

Klubbtävlingar och KM i hoppning och dressyr arrangeras av Torsby Ridklubbs personal. Ungdomssektionens tävlingar (minihoppning och minidressyr) hittar ni under deras egna flik här på hemsidan.

<--- Kika i den vänstra kolumnen för att hitta våra klubbtävlingar!

Uppdaterad: 2016-07-13 14:24
Skribent: Eva Höglund

Instagram-logga

Boka ridhuset online!

Blanketter:

Här finner du olika blanketter som kan vara bra att ha för utskrift.

- Uppgifter till TRK's medlemsregister (pdf)

Vi rekommenderar:

Myab Entreprenad AB

Du som t ex vill byta underlag på din ridbana eller utföra andra schakt-, mark- och anläggningsarbeten - vi rekommenderar varmt Myab Entreprenad AB i Torsby som såg till att vi fick ett toppenunderlag på vår stora ridbana!