Stallplats ledig

18 JUL 2021 21:50
Torsby ridklubb har en ledig boxplats för en privatuppstallad häst. Den är ledig från och med början av augusti.
  • Skapad: 18 JUL 2021 21:50

Det är en boxplats i innestallet och månadsavgiften är 2 600 kr. På vår hemsida kan du läsa om vad för olika slags service som ingår i avgiften. Där finner du också bland annat vår värdegrund, vår hästhållnings- och säkerhetspolicy och ansökningsblanketten samt avtalet.

Här kan du läsa om uppstallning hos Torsby ridklubb.

Låter det intressant och du vill veta mer kan du sända ett meddelande till ridklubben på Messenger eller e-post till This is a mailto link.

Vill du ansöka, fyller du i ansökningsblanketten och skriver  under den och sänder in den till ridklubben.

E-post: Adressen Gömd