Följ med och vuxenvandra med Torsby ridklubb

18 MAJ 2021 23:27
Torsby ridklubb har fått frågan från kommunen om vi vill hjälpa till och vuxenvandra på kvällen torsdagen den 10 juni då 9:orna går ur skolan.
  • Skapad: 18 MAJ 2021 23:27

Ridklubben får ersättning från kommunen om vi ställer upp, 10 000 kronor. Det vore bra för klubben att få de pengarna.
Kan du ställa upp och hjälpa till?
Kanske du ändå skulle vara ute då? Vi vuxna behövs på stan. Det kan också vara så att vi får åka en bit till ställen de samlas. Kl. 20-02. Blir vi många kan vi dela upp tiden. Vi ska helst vara 10 personer.
Sänd på Messenger till ridklubben eller ring Maria Gerke på telefon 070-695 05 89 om du vill va med eller om du har frågor. Tack på förhand.
Vi hjälper våra ungdomar
Kommunens förhoppning är förstås att många föräldrar och andra vuxna ska vara ute och att det blir en lugn och rolig kväll för alla. Men samtidigt är det ju nu i coronatider extra viktigt att man inte samlas i för stora grupper, att man håller avstånd osv. Ja ni vet.
E-post: Adressen Gömd