Amelia, nyanställd på Torsby ridklubb

22 FEB 2020 15:23
Hej, mitt namn är Amelia Dahlgren Klöpper och är en tjej på 24 år. Jag har nu klivit in som verksamhetsansvarig och ridinstruktör på Torsby Ridklubb vilket jag tycker är spännande och roligt! Och jag hoppas ni känner detsamma.
  • Skapad: 22 FEB 2020 15:23

Till klubben hoppas jag kunna bidra med mina egna erfarenheter som jag samlat på mig under hela mitt liv som hästtjej, både när jag haft privathästar men även inom de jobb jag haft med hästar.

Född och uppvuxen i Sunne där jag hela mitt liv hållit på med djur, har det inte varit hundar och hästar har de funnits höns, kaniner, marsvin, katter, kossor eller får.

Jag kommer från och med nästa vecka (vecka 9) ha lektionerna på måndag, tisdag och onsdag. De dagarna kommer jag finnas på plats efter lunch tills lektionerna är över. Jag kommer även finnas på plats på torsdagar och fredagar, men tiderna är varierande.

Har ni några funderingar, på vem jag är eller överlag är det bara ni kommer och frågar så hoppas jag vi kommer ha en rolig och lärorik tid framöver 😄🐴

Med vänliga hälsningar Amelia

Skribent: Amelia D K