Förlängd anmälningstid - Hoppläger 17 april

16 MAR 2020 22:19
Är du sugen på att riktigt koncentrera dig på att öva dig i hoppning? Då finns chans nu fredagen i påsklovet, 17 april kl. 10-16. Då är det hoppläger på Torsby ridklubb.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 22:19

Det finns fortfarande några platser kvar på lägret, så det går att anmäla sig, gör det senast onsdag 8 april.

Dagridlägret kommer att innehålla ett teoripass på morgonen och ett ridpass/grupp efter lunch. Det finns plats för ått ridsugna som kommer delas in i två grupper med fyra personer i varje.

Du ska kunna alla gångarter, skolor och kunna hoppa minst 50 cm i en bana. Du ska kunna göra iordning och ta hand om din häst.

Du kan boka din favoritridskolehäst - först till kvarn får mala. Men ange gärna tre olika hästar ifall ni är fler som önskar samma häst.

Har du egen häst får du gärna ta med honom/henne.

Priset är 450 kronor. Lunch ingår. (Samma pris om du har ridskolehäst eller egen.)

Instruktören är Amelia Dahlgren Klöpper.

Anmäl dig på vår mejl This is a mailto link med namn, kunskapsnivå och eventuella allergier.

Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är fredag 3 april klockan 16.00.
Hoppas vi ses i sadeln! 👏🌸