Försäljning av Newbody

12 AUG 2018 23:25
Nu startar Newbody-försäljningen. Kataloger delas ut i samband med ridlektionerna eller hämtas på ridklubben. Vi hoppas så många som möjligt hjälper till att sälja!
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 23:27

Förra året sålde klubbens medlemmar för hela 177 000 kr (och tjänade därmed 40 000 kr till klubben). Om vi alla hjälps åt så kan vi slå rekordet. Du är väl med?

Sista dag för inrapportering är 15 september och eventuella frågor besvaras av Ingela Haglund, tfn ‭073-048 56 17‬.

Presentkort till den som säljer mest och ett presentkort lottas ut bland övriga försäljare. Presentkorten kan du sedan använda på ridklubben.

Det är den gula katalogen som vi säljer ur. Du får info om alla produkter, priser etc när du får din katalog. På webben www.newbody.se kan du också se mer.