Vikarie sökes till stalltjänst, hösten 2021

25 MAJ 2021 22:37
Under sju veckor i höst behöver vi ha en vikarie att sköta hästar och stall etc. Vi söker en ansvarstagande person som tycker det skulle vara roligt att jobba hos oss. Hör av dig, så berättar vi mer!
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2021 22:37

Till hösten ska vår Nora Nilsson som är verksamhetsansvarig på Torsby ridklubb slutföra sin utbildning som svensk ridlärare level 1.
Då söker vi en vikarie till stallskötsel.
Det gäller veckorna 30-36 (vardagar dagtid, 26 juli - 19 september) och det arbetet är 25 timmar per vecka.
Låter detta intressant Maila oss på This is a mailto link eller skicka ett meddelande till oss på Messenger med info om dig❣️
Välkommen med din intresseanmälan!
PS. På bilden ser du en av våra vuxenridgrupper pyssla med en av våra hästar, Blue (även kallad "Blåsan").

E-post: Adressen Gömd