Luciatåg söndag 15 december

14 DEC 2019 13:42
Nu är de sista detaljerna på plats inför lussetåget i Torsby centrum i morgon söndag 15 december. Kom och se alla fina hästar och lucior och tomtar från kl 16! 🐴
  • Skapad: 14 DEC 2019 13:42

Dessa hästar är med i tåget: vagnshästen Pilot, ridskolehästarna Aramiz, Bieber, Blue Sam, Rascal och Acke samt privathästarna Sunshine, Ceasar, Kingen och Pam.

De fina caperna som ryttarna har på sig har ridklubben fått i gåva av Torsby Rotaryklubb. Stort tack för dem!

Luciavägen

(Se kartan ovan.)
Kl. 16 startar tåget vid Fryksände kyrka (mellan kyrkan och Frykenskolan), går vidare på Vitsandsvägen, svänger in på Tingshusgatan, förbi Pekås och kommunkontoret, Nya torget (förbi Apoteket), Vitsandsvägen (förbi Röda korset), Järnvägsgatan upp till Swedbank, svänger höger in på Tingshusgatan (förbi Gröna rummet), vidare till kyrkan där tåget avslutas.

(Det blir inget stopp och uppställning på Gamla torget.)

Tider

Samling för luciatågets tomtar, lucior m.fl. senast kl 15. vid Torsby ridklubb. Tåget avgår från ridklubben ca kl 15.15. (Alla som är med i tåget ska ha reflexväst på.)

Start uppe vid centrum (från kyrkan) ca kl 16. All publik är välkommen att stå längs sträckan. Hela allt i centrum tar ca 30 minuter.

Vi ber alla bilar i centrum att ta extra hänsyn till hästarna och barn och vuxna i lussetåget. 🐴👍❤️

Har du några frågor så ring Maria Johansson på tfn 070-527 33 59.