Nya styrelsen har börjat jobba

05 APR 2020 22:28
Torsby ridklubbs nya styrelse valdes på årsmötet den 28 mars. Idag har de haft sitt konstituerande möte. Två nya ansikten i styrelsen, resten är omvalda. Välkommen alla nya som "gamla".
  • Skapad: 05 APR 2020 22:28

De två nya är Jennie Frykemo och Katarina Johansson. Jennie blev kassör och Katarina ansvarig för sponsring och kommunikation.

I övrigt är uppdragen desamma som man hade tidigare, med undantag för att Eva Parboäng nu är personalasvarig. Helena Luthman är suppleant.

Här finner du alla namnen och de olika uppdrag som styrelsen har. Hör gärna av dig till dem om du har tips och idéer och om du vill hjälpa till på olika sätt. Det finns alltid saker att göra för att få ridklubben att rulla och utvecklas.

Välkommen nya styrelsen!