Ny termin startar och välkommen Nora

03 AUG 2020 14:25
Idag måndag 3 augusti är det terminsstart igen och det ska bli så roligt! Alla nya och gamla elever hälsas välkommen till ridskolan. Vi hoppas och tror att det blir en bra termin. Klubben har också en ny ridinstruktör, Nora Nilsson, välkommen Nora!
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 14:25

Här presenterar hon sig lite kort:

Hej! Jag heter Nora Nilsson och är 20 år. Jag är uppväxt i Torsby men har under de senaste två åren jobbat i hoppstall med tävlingshästar vilket har gett mig mycket erfarenhet av hästar. Jag själv har två storhästar som jag tävlar hoppning med upp till 140.

Nu i höst börjar jag som instruktör på Torsby ridklubb vilket ska bli superkul! Ser fram emot att tillbringa hösten med alla elever och hästar! /Nora

Nora är instruktör för ridgrupperna som är på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Linnea Boåsen är instruktör på onsdagar.

Här kan du se vilka ridgrupperna är.